Política

Un militant d'ERC esclata contra Sergi Sol per la campanya bruta contra Laura Borràs

Els votants republicans comencen a estar cansats d'aquesta nova estratègia

3 de desembre de 2020 (08:01 CET)

Sergi Sol a TV3
Sergi Sol a TV3

Sergi Sol continua la seva particular campanya contra Laura Borràs i contra Junts per Catalunya. El seu objectiu és erosionar el partit del President Carles Puigdemont i vendre un suposat fraternalisme amb l'Estado español i el Gobierno del Diálogo que ens portarà, de ben segur, això diuen, a l'Estat propi.

Sol compta amb l'ajuda d'El Periódico i altres altaveus. Recentment va publicar un article en el qual comparava la candidata de Junts a les eleccions amb la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, és a dir a l'extrema dreta més extrema. 

Laura Borràs

Tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, Borràs el va contestar i en va tenir amb poques paraules per desmuntar els seus arguments. De la mateixa manera s'han pronunciat alguns seguidors d'ERC, que no estan d'acord amb aquesta línia seguida pel seu partit.

Hem trobat una piulada d'un militant d'ERC que explica la situació a la perfecció. Li demana al Rei Sol que si no li agrada la Laura Borràs ho argumenti amb explicacions sòlides, no amb insults. Uns insults als que ja hi estem acostumats, com quan li va dir "ocell menja figues" a Oriol Mitjà. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies