Política

Més fugides: Els Urdangarín-Borbón tindran aquest nou destí quan l'ex Duque surti de presó

Iñaki Urdangarin i Cristina Borbón Grecia també aniran a Abu Dabi, al costat del Campechano

14 de setembre de 2020 (12:04 CET)

Infanta Cristina
Infanta Cristina

La cronista reial Pilar Eyre és una de les periodistes més ben informades sobre la casa reial. A diferència d'altres figures com Jaime Peñafiel, la catalana parla clar sense pèls a la llengua i explica el què el lector vol saber: la veritat. 

El Rey Juan Carlos I va fugir de Madrid en direcció als Emirats Àrabs Units. Allà està gaudint d'una jubilació daurada al costat dels seus amics dictadors. Lluny dels focus mediàtics, al Campechano no li falta res. 

Hi haurà un altre cas Urdangarín a Can Borbó?

Eyre té clar on aniran Iñaki Urdangarin i Infanta Cristina una vegada aquest surti de la presó: "El futuro de Urdangarín está en Abu Dabi junto al rey Juan Carlos". I afegeix: "Urdangarin saldrá de la cárcel en un año y medio, a los 54, y ayudará a su familia que ha vivido del sueldo de Cristina y las eventuales  ayudas de Juan Carlos". 

I és que els xeics àrabs no només van afavorir l'emèrit. També haurien omplert les butxaques de les Infantes Cristina i Elena. I del Preparao, evidentment. En 2012, el jeque de Abu Dabi, Hamed Bin Ahmed, a petición de Juan Carlos, alquiló la casa de la calle Elisenda de Pinós en Barcelona, mientras la familia Urdangarin-Borbón estaba en Washington. ¡Durante un año y por 432.000 euros! Su abogado declaró, al hacer pública esta desorbitada cantidad, que ese dinero les era necesario para pagar la hipoteca. Cristina agradeció el favor al jeque acudiendo al gran premio de Fórmula 1 de Abu Dabi, coincidiendo con Corinna. (...) El jeque les hizo el favor de alquilar una casa que no llegó a ocupar nunca y ahora estaría dispuesto a ofrecer un trabajo a Urdangarin".  Tot està ben lligat. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades