Política

El mem viral després de l'aparició d'Anna Grau al FAQS com a flamant número 2 de Ciudadanos

La periodista anticatalana farà tàndem amb Carlos Carrizosa

12 de gener de 2021 (09:08 CET)

Anna Grau
Anna Grau

La periodista espanyolista Anna Grau 'deixa' el periodisme i entra en política. Qui creu que la Plataforma per la Llengua espia els nens i nenes de les escoles catalanes serà la número dos de Ciudadanos a la circumscripció de Barcelona, per darrere de Carlos Carrizosa. 

Grau, que s'ha guanyat l''amor' i la 'simpatia' de tots els catalans, va participar al Preguntes Freqüents de TV3, que s'emet cada dissabte a la nit i presenta Cristina Puig. La nova dirigent taronja va demostrar haver après l'estratègia 'montapollos' i victimista del partit. [banner-DFP_1]

Anna Grau al FAQS

Després de la seva defensa aferrissada d'Inés Arrimadas, Grau va començar a ser víctima de befes i mems a les xarxes socials. Es va fer viral una imatge en què apareix amb unes banyes i  un tros de pell animal que fa de barret. El mateix barret d'un dels assaltants del capitoli del Estats Units. Trumpisme espanyolista.

La resta d'usuaris de Twitter han aprofitat per comentar aquesta imatge i dir-hi la seva. Hi ha hagut consens: "una sonada, molt mala bèstia", "boja" i altres apel·latius han estat els més repetits. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades