Política

MARCA ESPAÑA: Fan fora un Alcalde perquè "ha cerrado el único bar del pueblo"

Els veïns de Jabaloyos es queden sense cap lloc on anar a fer canyes i tapes

10 de novembre de 2020 (09:33 CET)

Jabaloyas
Jabaloyas

El poble de Jabaloyas, situat a la província de Teruel, ha decidit fer fora l'alcalde del municipi perquè l'únic bar que tenien obert ara està tancat. D'aquesta manera, han impulsat una moció de censura contra el socialista Enrique Álvarez i aquest ha hagut de plegar. 

El responsable de la moció ha estat l'independent Óscar Castillo, que ha escombrat de l'alcaldia a Álvarez dotze anys després. Jabaloyas té 57 veïns censats, es regeix per un consell obert. Hi han participat 44 veïns i 25 hi han votat a favor; 18 en contra i un vot en blanc. [banner-DFP_1]

Fernando Simón

Els veïns consideren que l'alcalde sortint és el responsable del tancament de l'únic bar del municipi. "Él quería que me fuera y eso hizo que yo no estuviera a gusto; ahora tendré que buscarme otro empleo", lamentava el responsable del bar, que també considera que l'han fet fora. 

L'alcalde i els veïns que el recolzen consideren que l'impulsor de la moció de censura diu que és independent però "vota a Vox". Aquesta presumpte afinitat pel partit de Santiago Abascal hauria provocat acabar amb un alcalde socialista. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies