Política

La Lore malgrat que el seu partit li ha donat la cossa: "Mi obligación moral es que los separatistas no pinten nada"

La portaveu de Cs retreu a Cortès que parli de Joan Carles de Borbó: “Per fugit el seu company de viatge"

9 de setembre de 2020 (14:16 CET)

Lorena Roldán
Lorena Roldán

La portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, ha defensat aquest dimarts al Senat l’estratègia de pactes de Cs, que s’ha obert a negociar els pressupostos generals de l’Estat de Pedro Sánchez. Segons Roldán, Cs “és el dic contra el separatisme” i té una “obligació moral” de fer que els independentistes no pintin res”. La portaveu de Cs ha criticat el “discurs infame” de Mirella Cortès i ha retret a Sánchez que pretengui deixar a mans d’ERC el futur d’Espanya.

Roldán ha dedicat part de la seva intervenció a rebatre el discurs de la portaveu d’ERC al Senat, Mirella Cortès, que ha carregat contra Sánchez per haver avalat la fugida del rei emèrit i l’ha advertit que cal abordar l’autodeterminació i l’amnistia.

Carlos Carrizosa


“Per fugit el seu company de viatge, que va fugir en un maleter i els va deixar tirats”, i “per corrupció la dels Pujol i de CDC amb qui governen a Catalunya”.

Segons Roldán “l’únic conflicte que hi ha a Catalunya és el que els independentistes han generat” i “per això tenen el seu líder a la presó”, perquè “va donar un cop”.

“Fa tres anys del seu cop infame al Parlament de Catalunya on van intentar esborrar la majoria constitucionalista a Catalunya”, ha dit.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades