Política

Lluís Llach esclata per l'enèssim incompliment del Gobierno del Diálogo

ERC encara hi confia

4 de desembre de 2020 (12:50 CET)

Lluis Llach
Lluis Llach

El Gobierno d'España va 'prometre' a ERC que la seva abstenció a la sessió d'investidura seria recompensada amb una Taula de Diàleg. Una taula amb diverses cadires en què els convidats podrien parlar absolutament de tot menys del dret a l'autodeterminació. 

La convocatòria d'aquesta taula s'ha suspès diverses vegades i, en algunes ocasions, el menú que s'ha servit no era l'esperat pels comensals. Aquest matí de divendres hem conegut la decisió de la justícia espanyola de revocar el tercer grau penitenciari als presos polítics i acabar, d'aquesta manera, amb la poca llibertat de la que gaudien. [banner-DFP_1]

En diverses ocasions, el Gobierno del Diálogo (ens van fer creure que era el més progressista de la història) ha venut fum sobre la reforma del delicte de sedició del Código Penal amb l'objectiu d'incloure la violència com a requisit necessari. Aquest debat haurà d'esperar i la taula  no es pararà fins després del 14 de febrer.

De la mateixa manera, la taula no es pararà fins passades les eleccions per la possible tramitació d'un indult, com a segona alternativa que ha plantejat ('promès') el Gobierno de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

El cantautor Lluis Llach i exdiputat del Parlament ha esclatat i ha dit prou. Llach, amb humor però amb contundència i molt enfadat, critica aquells qui encara confien en aquesta Taula de Diàleg. Considera que "cada dia la paren millor". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades