Política

Laura Vilagrà demostra el seu sectarisme i fa això a l'Àvia Maria

L'anciana catalana no s'enfada i demostra el seu sentit de l'humor

3 de desembre de 2020 (14:11 CET)

Laura Vilagrà
Laura Vilagrà

La número 2 de Pere Aragonés per a les properes eleccions al Parlament, Laura Vilagrà, va deixar clares les seves intencions i les del seu partit en una entrevista al Més 324 del canal de notícies de TV3, que vam VEURE AQUÍ. A les preguntes de Xavier Grasset, l'exalcaldessa de Santpedor (Bages) va deixar clar que el seu partit encara està fent el "dol" i que la via unilateral no és la solució. 

Les crítiques no es van fer esperar i l'independentisme va carregar amb força contra la dirigent autonomista. Fins i tot gent dins d'ERC van criticar aquestes paraules i van donar per fet el pacte amb els Comuns -amb el suport extern del PSC- i l'eixamplament de la base cap a Ciudadanos. 

Jordi Pesarrodona

Vilagrà no ho ha pogut aguantar i ha fet un rebec de nena petita. Ha blocat l'Àvia Maria, de manera que aquesta no podrà seguir-la a partir d'ara. Així ho ha explicat la mateixa Maria, titllant-la de "Menuda tolái". 

Els altres comentaris també han seguit aquesta línia d'humor, destrossant l'acció i la figura de Vilagrà. "Va forta", diu un d'ells.  "Paussini de Santpedor", diu un altre, probablement per la seva semblança i per la coincidència en el nom. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies