Política

Laura Borràs en té prou amb 2 paraules per ensorrar Sergi Sol per comparar-la amb Ayuso

La candidata de Junts per Catalunya a les eleccions parla clar contra els autonomistes que la volen eliminar

2 de desembre de 2020 (09:31 CET)

Laura Borràs
Laura Borràs

Sergi Sol continua fent campanya contra Junts per Catalunya i a favor d'un nou autonomisme al costat dels Comuns. En un editorial publicat a El Periodico, que vam VEURE AQUÍ, el Rei Sol va utilitzar el diari dels socialistes per comparar Laura Borràs amb la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Diaz Ayuso. 

Una comparació que respon a la suposada tendència de dretes de l'exportaveu de Junts per Catalunya al Congreso de los Diputados i que ha estat destrossada per la mateixa exconsellera de Cultura. 

Sergi Sol a TV3

Només són dues paraules: "en fi". Dues paraules i punts suspensius. La piulada era la resposta a una publicació d'un usuari que compartia la publicació de Sergi Sol en què aquest considerava que amb la victòria de Borràs començava una etapa de "populisme".

Borràs ha guanyat les primàries de Junts per Catalunya davant de Damià Calvet, que era l'altre candidat. La diferència ha estat espectacular i els militants han deixat clar quin perfil de lideratge volen. Calvet era l'esperança per refer ponts amb el PDECAT i, per tant, continuar ancorat en l'autonomisme. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies