Política

L'emocionant comiat de Jordi Basté a Mònica Terribas

Rac1 i Catalunya Ràdio són les ràdios més escoltades a Catalunya. La primera guanya per molta diferència a la segona però al capdavant d'ambdues hi ha -o hi havia- excel·lents professionals. Jordi Basté i Mònica Terribas acompanyaven els catalans cada matí amb la seva entrega, rigor i passió per la feina.

17 de juliol de 2020 (12:03 CET)

L'emocionant comiat de Jordi Basté a Mònica Terribas
L'emocionant comiat de Jordi Basté a Mònica Terribas
Ara, tal com us hem EXPLICAT AQUI, Mònica Terribas, plega. Després d'uns anys a la ràdio pública, fa un pas al costat. Les reaccions no s'han fet esperar i el seu company de matins, Jordi Basté, li ha dedicat el davantal de les vuit del matí. Basté reconeix que "perd una competidora i guanya una amiga"


"Les cadires de les ràdios matinals són punxegudes. No conec ningú que s'estimi més els mitjans públics que la Mònica. Avui Catalunya Ràdio perd el lideratge d'una persona honesta, entregada, treballadora, capaç i valenta. La meva estima cap a la Mònica i la seva família és a prova d'EGM. Set anys fent ràdio de fortalesa i credibilitat a Catalunya Ràdio. Avui a les set se li ha entès tot, i el clatellot s'ha escoltat a tota l'emissora pública. 'El món a RAC1' també ha perdut una competidora excel·lent. I a la Mònica, a gaudir de la llibertat, enhorabona per la valentia, perquè avui perdo una competidora, però reforço una amiga". Unes paraules que Terribas sempre recordarà. 

 
Fes-ho córrer
Destacades