Política

Karlos Arguiñano explica com van humiliar el Campechano a una cursa de motociclisme

El cuiner basc explica una anècdota que fa pixar de riure

16 de setembre de 2020 (09:53 CET)

Karlos Arguiñano a La Sexta
Karlos Arguiñano a La Sexta

El prestigiós cuiner basc Karlos Arguiñano, amb restaurant a la platja de Zarauz, ha deixat els fogons per participar al programa Liarla Pardo de La Sexta presentat per Cristina Pardo. A més d'anunciar receptes noves pels espectadors d'Antena 3, va ser molt dur amb el Campechano i la seva situació. 

Segons Arguiñano "No me importa que robe, me importa que devuelva lo que ha robado. Y de eso no habla nadie. Yo no he estudiado periodismo pero ¿cómo puede ser que las TV no pidan cada día al rey que devuelva lo que ha robado?". La resposta es contesta per sí sola. Tots són interessos econòmics i no convé dir-ho. 

El xef, també apassionat de les motos, va aprofitar l'avinentesa per explicar una anècdota que va succeir al Gran Premi de Xerès. "Yo tenía equipo en el mundial y me dijeron que saludara al rey emérito. Me dijo 'Hombre, a tu casa no he ido nunca'. Y le dije 'Ahora que estás libre, cuando quieras'. Y entonces toda la grada, 20 mil personas, empezó a cantar 'Un elefante se balanceaba...". Todo el mundo cantando a la vez y me piré".

Ple de Girona

Arguiñano deixa clar que a més de ser basc no és monàrquic: Yo tengo una reina, Luisi mi mujer y antes mi madre. Esas son mis reinas. No necesito más". No fa falta dir res més. Cuina bé i parla clar. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades