Política

Jugada bruta contra Helpers Barcelona: Aquest és el seu compte de Twitter temporal

La Catalunya llirista s'organitza per aconseguir que tanquin el compte de Twitter de Helpers Bcn

2 de setembre de 2020 (11:31 CET)

Guardia Urbana a Barcelona
Guardia Urbana a Barcelona

Helpers BCN és un perfil de Twitter molt actiu a aquesta xarxa social i l'objectiu del qual és denunciar la delinqüència que pateix Catalunya, especialment Barcelona i la seva àrea metropolitana. Explica de manera valenta tots els detalls sobre els presumptes delinqüents i sovint rep insults i amenaces de la Catalunya llirista i bonista.

Perfils com aquests són necessaris perquè s'allunyen dels mitjans de comunicació tradicionals, que amaguen o no expliquen amb tots els detalls els episodis de delinqüència que vivim en aquest país. 

És per culpa d'aquesta valentia que Helpers Bcn ha patit recentment un atac coordinat i ha rebut de manera massiva una gran quantitat de denúncies que ha provocat el tancament temporal del seu compte. Anuncien que temporalment els podreu llegir a @HelpersCAT

 

 

Els usuaris de Twitter seguidors d'aquest perfil els han donat ànims però també els han agraït la feina ben feta, de manera constant i amb molt de rigor. Cal estar informats del què passa i amagar les informacions no ens fa cap bé, perquè ens fa tenir una falsa sensació de tranquil·litat. 

 

 

Fes-ho córrer
Destacades