Política

La jugada bruta conjunta entre el PSOE i ERC per anar contra Puigdemont i seguir engalipant amb la taula de diàleg

L'aliança entre socialistes i republicans contra l'independentisme comença a treballar

30 de novembre de 2020 (08:25 CET)

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

El Gobierno d'España de PSOE i Podemos ha adoptat des de l'inici de la legislatura un nou soci, ERC. Aquesta aliança, que està essent utilitzada per la dreta espanyola com a arma principal d'atac, demostra els interessos reals dels republicans i les seves intencions de futur. 

Pedro Sánchez

Amb la victòria aclaparadora de Laura Borràs davant Damià Calvet en el procediment de primàries de Junts per Catalunya, s'obra un escenari protagonitzat per persones afins al President Carles Puigdemont. I ERC, PSOE i Podemos estan disposats a evitar-ho. 

D'aquesta manera, el portaveu d'Unidas Podemos al Congreso, Jaume Asens, ha convidat Gabriel Rufián a 'acabar' amb l'època dels Presidents Carles Puigdemont i Quim Torra i aposar per un front d'esquerres. D'esquerres, però espanyol.

Perquè tot plegat sigui possible, han decidit postposar la famosa Mesa de Diálogo per més enllà de les eleccions al Parlament del 14 de febrer. D'aquesta manera, Puigdemont ni ningú dels seus podrà intervenir-hi. "La mesa de diálogo es de gobiernos, no de partidos. Será el gobierno que surja de las urnas quien representará a Cataluña”, ha explicat Rufián, que ja veu Pere Aragonès guanyador. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies