Política

Les joventuts del PSC fan les delícies de PePe Zaragoza amb aquesta piulada comparant Puigdemont amb el Campechano

S'acosten eleccions i ja fan números per ser diputats i viure de rifeta tota la vida

4 de agost de 2020 (15:25 CET)

José Zaragoza
José Zaragoza

Les joventuts del PSOE a Catalunya, conegudes com a Joventuts Socialistes de Catalunya, sempre han estat una cantera de gent amb escàs talent però moltes ganes de viure dels nombrosos càrrecs públics que el partit té a Catalunya i a l'Estado español. La manera de funcionar és fàcil, només han d'obeir a la direcció de torn del PSC i obtindran els càrrecs. No se'ls coneix cap proposta o projecte que hagi servit per gran cosa excepte per a ells mateixos i el seu modus vivendi.

De tant en tant han de fer veure que es demarquen lleugerament de la opinió oficial del partit per atreure vot o militància jove que podria marxar a opcions com Podemos. Ho han fet sempre amb la monarquia i ara aprofiten per guanyar vots amb el cas Campechano.

Juan Carlos I, Campechano

Segons les Joventuts Socialistes de Catalunya, "huir de la jusiticia - sic - está mal". Una piulada en castellà, l'idioma oficial d'aquest partit espanyol, i que no té en compte que si Juan Carlos I ha fugit ha estat amb la col·laboració del PSOE de Pedró Sánchez, un govern que "dialoga" amb els seus perquè puguin fer allò que els rota.

La cosa no acaba aquí ja que els aprenents de José Zaragoza (el nivell de les piulades i la demagògia són similars) relacionen la fugida del Campechano amb l'exili de Carles Puigdemont a Brussel·les per evitar l'acció de la (in)justícia espanyola. Això es mereix un bon dinar... a la Camarga, és clar. Paga en PePe, és a dir, paguem tots.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades