Política

Les joventuts del PSOE a Catalunya assalten TV3 per demanar "menys Rahola"

Omplen els vidres i les parets de porqueria i embruten la seu de TV3 amb els seus cartellets

14 de setembre de 2020 (11:36 CET)

Joventuts socialistes.jpeg
Joventuts socialistes.jpeg

Les Joventuts Socialistes de Catalunya, amb l'únic objectiu de fer-se notar i que algú els conegui, han encartellat la seu de TV3 amb adhesius que denuncien el suposat independentista de la Televisió de Catalunya. 

Demanen "menys Rahola" i "més metges" oblidant que els experts en epidemiologia Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet han estat presents en una gran quantitat de programes, on han explicat el dia a dia de la pandèmia i han recomanat les mesures que calia prendre. 

“A Catalunya, els mitjans de comunicació públics de la CCMA, amb TV3 com a referent principal, han estat totalment absorbits pels governs independentistes de la darrera dècada i s’ha convertit en una màquina de propaganda partidista, així com d’atac a aquelles persones i partits que no comparteixen aquesta ideologia”, expliquen. 

El President Quim Torra

Els vidres han quedat plens de porqueria i s'hauran de netejar. Un cost que anirà a càrrec dels contribuents catalans i del pressupost de la Televisió, aquest que diuen que es gasta en independentisme. Cap d'ells anirà a arreglar la destrossa i tots ells seguiran afirmant que TV3 malgasta diners. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades