Política

Josep Maria Mainat ensorra Ada Colau ensenyant dades que haurien de fer caure la cara de vergonya a la comuna i la seva demagògia

L'excantant de la Trinca es fa ressò de l'intent de boicot d'Ada Colau a Amazon

23 de novembre de 2020 (09:36 CET)

Josep Maria Mainat
Josep Maria Mainat

La gestió de l'alcaldessa Ada Colau al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona està sent nefasta. L'última relliscada ha estat les paraules contra l'empresa multinacional Amazon, que disposa d'un important centre logístic a Catalunya i crea milers de llocs de treball a casa nostra, tant directes com indirectes.

Colau, amb el Nadal a tocar, va demanar que els barcelonins i els catalans comprin els seus regals al comerç de proximitat i no ho facin a la plataforma d'Internet. El productor televisiu Josep Maria Mainat li ha recordat que són moltes les pimes catalanes que utilitzen aquesta plataforma per tal de vendre els seus productes arreu del món, de manera que un boicot també els perjudica

Núria Corral, tuitaire

El consell d'Ada Colau, a més de suposar un boicot sense precedents a aquesta gran empresa, també és una instrucció dictatorial, ja que pretén coartar la llibertat de decisió a la població, dient el què han de fer i el què no.

Mainat no ha estat l'únic que s'ha pronunciat. Una tuitaire de renom, Núria Corral, tal com us hem EXPLICAT AQUÍ, també ha posat a lloc l'alcaldessa, amb un espectacular vídeo de poc més de dos minuts. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies