Política

Josep Maria Mainat carrega contra Sabina i companyia

L'excantant de la Trinca molt dur amb aquells artistes que es fan dir d'esquerres

18 de febrer de 2021 (15:18 CET)

Josep Maria Mainat
Josep Maria Mainat

La detenció de Pablo Hasel continua sent tema de debat. Els Mossos d'Esquadra, seguint instruccions de l'Audiència Nacional, van detenir el raper lleidetà que s'havia atrinxerat al rectorat de la Universitat de Lleida, juntament amb una cinqüentena d'activistes que el protegien.

Els agents, després d'aconseguir retirar les barricades, van aconseguir entrar a l'edifici i es van emportar Hasel cap al centre penitenciari, on haurà de complir una condemna de nou mesos de presó. Les nits de dimarts i dimecres (i probablement la d'avui dijous i les successives) es van produir aldarulls als carrers de Catalunya com a mostra de protesta. [banner-DFP_1]

Molts han estat els personatges del món de la cultura que han demanat la llibertat del cantant. El productor musical Josep Maria Mainat ho ha fet i ha etzibat un bon clatellot a tots aquells cantants catalans o espanyols que es fan dir d'esquerres però que no defensen aquestes causes justes. 

 

 

Ni Ana Belén ni Loquillo ni Sabina ni Alejandro Sanz s'han pronunciat a favor de la llibertat de Pablo Hasel. Joan Manuel Serrat, en canvi, amb 200 artistes més, han donat suport a la llibertat del raper català. La periodista i escriptora Pilar Rahola, s'ha pronunciat en la mateixa línia que l'excantant de la Trinca. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Destacades