Política

Josep Costa fa aquesta cronologia de l'escàndol Colau i l'alcaldessa plora perquè "la derecha me ataca"

L'alcaldessa va marxar a la Garrotxa en ple confinament municipal

18 de gener de 2021 (09:09 CET)

Josep Costa
Josep Costa

La duresa del coronavirus ha obligat al Govern a endurir les restriccions i a principis d'any es va decretar el confinament municipal, tornant a la casella de sortida i deixant enrere el confinament perimetral comarcal. 

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, però, no acaba d'entendre què vol dir no sortir de la ciutat de Barcelona i ella considera que està per sobre dels altres. D'aquesta manera, l'exportaveu de la PAH va decidir desconnectar de la rutina i dels maldecaps de ciutat i se'n va anar a la Garrotxa. L'anunci per part del Procicat es va fer el dia 4 amb vigència a partir del dia 7. Colau va fer 'trampes' i va viatjar en aquest període, tot i les recomanacions de no fer-ho.  [banner-DFP_1]

[related:]

Així ho ha destacat el vicepresident del Parlament Josep Costa, que en un missatge de Twitter ha fet la cronologia de la vida de Colau des del dia 4 de gener fins el dia 10. Tot i l'alerta per les nevades del temporal Filomena i malgrat les limitacions de mobilitat, Colau va agafar el cotxe i va contaminar carretera amunt, cap als volcans. 

Dimissió: ni parlar-ne. Autocrítica: cap ni una. L'estratègia de Colau és la de sempre. Pensa que l'independentisme i la dreta catalana que és molt dolenta l'ataquen no pels seus fets i actuacions sinó per ser ella. I els seus votants s'ho creuen. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies