Política

Jordi Pesarrodona esclata a Twitter contra Sergi Sol i Laura Vilagrà

L'exregidor d'ERC esclata contra la estratègia del partit autonomista

3 de desembre de 2020 (13:46 CET)

Jordi Pesarrodona
Jordi Pesarrodona

Jordi Pesarrodona va ser regidor d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada. El seu nom i la seva imatge va començar a ser conegut per culpa de la repressió policial dels Piolins, quan la Guardia Civil van considerar que era més ofensiu un nas de pallasso que atonyinar àvies. 

Pesarrdona, malgrat la seva pertanyença a ERC, és un independentista de cap a peus i no entén la deriva dels republicans. Critica l'estratègia imposada per Sergi Sol i seguida per altres importants comissaris com Roger Heredia. D'aquesta manera, Pesarrodona critica que Sol qualifiqui de "hinchada rugiendo fervorosa" tots aquells que volen implementar la República. 

Jordi Pesarrodona

També critica les paraules pronunciades per Laura Vilagrà en una entrevista al Més 324 de Xavier Grasset. Vilagrà va exposar que "cal deixar enrere el 1 d'octubre". Amb tot, Pesarrodona es pregunta quin sentit va tenir l'1 d'octubre si tres anys després estem en aquest punt. 

Joan Tardà, fa unes setmanes, també es va posicionar en aquest sentit i va manifestar que per fer efectiva la independència cal la unanimitat del poble de Catalunya, deixant clar que amb el 50% més un vot no n'hi ha prou. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies