Política

Jordi Cañas contra la senyera

Ciudadanos a la desesperada per intentar retenir el vot que fuig cap a VOX

16 de gener de 2021 (22:29 CET)

Jordi Cañas
Jordi Cañas

L'ajornament de les eleccions al Parlament de Catalunya són la darrera oportunitat per a Ciudadanos per evitar la patacada que li pronostiquen totes les enquestes. Actualment amb prou feines arriba al 10 %. Fa 3 anys va ser un 25 %. Els seus 36 diputats actuals podrien passar a ser 12 o 13.

I la cosa podria ser pitjor si segueixen perdent vots cap al PSOE de Salvador Illa i cap a VOX d'Ignacio Garriga. O bé, de Santiago Abascal perquè ni els seus propis votants saben qui és Garriga.[banner-DFP_1]

Jordi Cañas

Per intentar evitar la patacada, Ciudadanos ha col·locat Anna Grau com a número 2 de Carrizosa. És el perfil Montapollos que els agrada però encara els hagués agradat més la presència de Jordi Cañas.

El cuñado espanyolista cobra un bon sou al Parlament Europeu però s'avorreix molt i es dedica a escriure piulades plenes d'odi contra Catalunya. La darrera avui per criticar la presència d'una senyera durant una roda de premsa de Salvador Illa. Criticaria Jordi Cañas la presència d'una bandera andalusa o madrilenya? És evident que no.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies