Política

Jéssica Albiach té pressa pel Tripartit 3 amb unes declaracions vergonyoses respecte la possibilitat d'endarrerir les eleccions pel coronavirus

La líder dels comuns tem que Budó "deixi en l'aire la convocatòria electoral" i el posicionament "tebi" d'ERC

21 de novembre de 2020 (16:37 CET)

Jéssica Albiach
Jéssica Albiach

La líder dels comuns, Jéssica Albiach, ha reclamat al Govern "un compromís clar i ferm" perquè en els tres mesos que falten fins als comicis, s'estableixin "tots els mecanismes per garantir que les eleccions es faran el 14 de febrer amb tota seguretat". Albiach s'ha pronunciat així l'endemà que la consellera de Presidència, Meritxell Budó, digués en una entrevista que les eleccions han de garantir el dret a vot a tothom i que no sap si es podran celebrar els comicis si això no es pot garantir.

Jéssica Albiach
[banner-DFP_1]

La presidenta de CatECP, que creu que Budó "deixa en l'aire la convocatòria electoral", creu que JxCat té "por a les urnes" i que això no pot "seguir bloquejant el país". També ha lamentat el posicionament "tebi" d'ERC.

En el 20è aniversari de l'assassinat d'Ernest Lluch, Albiach ha recordat la seva figura com "un referent en la defensa de la democràcia, el catalanisme, el diàleg en els moments més difícils". Ha destacat també que va posar les bases del sistema de salut públic i universal. "Després d'aquesta pandèmia, es demostra que els seus valors i els llegats són més imprescindibles que mai", ha afegit.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades