Política

Jéssica Albiach intenta apropiar-se de l'1O amb aquesta piulada vergonyosa

La representant els Comuns fa veure que és favorable al dret a decidir amb un missatge vergonyós

1 de octubre de 2020 (16:15 CET)

Jéssica Albiach
Jéssica Albiach

La presidenta de CatECP al Parlament, Jéssica Albiach, ha defensat en el tercer aniversari de l'1-O que "segueixen empenyent, per la llibertat dels presos i les preses, i perquè Catalunya pugui decidir democràticament el futur". En una piulada al seu compte de Twitter, Albiach s'ha referit a l'1-O com "una de les mobilitzacions populars més grans que es recorden" i ha assenyalat que avui fa tres anys també de la "repressió i la violència" del govern del PP.

 

 

Albiach, d'aquesta manera, s'intenta apropiar de l'esperit de l'1 d'octubre. És una persona que va votar 'no' a les Lleis de Desconnexió i que, a més, va exhibir el seu cartellet a càmera demostrant a l'Estado que representa que vol continuar sent espanyola. 

És una persona que, com tots els equidistants, s'omple la boca dient que és favorable al dret a decidir, però a un dret a decidir pactat, passant la pilota a un Estado español que es nega a convocar un referèndum acordat. És la continuació, amb dona, de Lluis Franco Rabell i Joan Coscubiela. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades