Política

Jéssica Albiach "fitxa" Gabriel Rufián després de l'acord de pressupostos amb els amos espanyols: "És el vuitè diputat dels comuns"

El Tripartit 3 és molt més a prop després de les paraules de la 'comuna' i de Pablo Iglesias

25 de novembre de 2020 (08:52 CET)

Jéssica Albiach
Jéssica Albiach

La simpatia de Podemos i els Comuns cap a Gabriel Rufián està encenent totes les alarmes. Si és que no estaven enceses ja. Hi ha qui pensa que s'està preparant un camí per bastir un Tripartit 3 al Parlament després de les eleccions del 14 de febrer.

ERC ha arribat a un principi d'acord per aprovar els pressupostos generals de l'estat per a 2021. El vicepresident segon del Gobierno, Pablo Iglesias, ha felicitat el republicà i EH Bildu perquè considera que, d'aquesta manera, s'enforteix el pacte que va fer possible la moció de censura a Mariano Rajoy i la investidura a Pedro Sánchez. [banner-DFP_1]

Jéssica Albiach

Jessica Albiach, per la seva banda, la candidata dels Comuns a la Generalitat, també ensabona Rufián i el considera un diputat més dels Comuns al Congreso de los Diputados. Un agraïment i una bona relació que preocupa. 

Els anteriors Tripartits van ser un autèntic desastre i van enfonsar la Generalitat. Les enquestes conclouen que l'independentisme (tenint en compte que ERC és independentista) suma, però també suma el bloc d'ERC, Comuns i PSC. Veurem què passa a partir del 14 de febrer. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies