Política

Javier Sardá: "Los independentistas viven del conflicto con España"

El conegut ex-presentador del Crónicas Marcianas de Telecinco, Javier Sardá, segueix fent punts per guanyar-se les simpaties de l'espanyolada amb les seves declaracions contra l'independentisme. A l'última entrevista que ha concedit a El Mundo per promocionar el seu llibre, Javier Sardá ha tornat a atacar a tots aquells que defensen que la independència de Catalunya és el millor que li pot passar al país.

10 de març de 2019 (10:09 CET)

Javier Sardá: "Los independentistas viven del conflicto con España"
Javier Sardá: "Los independentistas viven del conflicto con España"
Si ahir ens vàrem fer ressò de les últimes declaracions del cineasta espanyol, Pedro Almodóvar, defensant una solució democràtica al conflicte polític que es viu a Catalunya tal com vàrem (VEURE AQUÍ), avui tornem a tocar de peus a terra amb les últimes paraules de Javier Sardá. Com ja va fer fa unes setmanes amb l'article contra ERC que vàrem (VEURE AQUÍ), el presentador espanyol hi ha tornat per criticar al conjunt de l'independentisme. 

Ho ha fet en una entervista a El Mundo on ha asseverat que l'independentisme "no em sembla la solució de res" i que viuen "instal·lats en el conflicte". Per acabar-ho de rematar, Sardá ha afegit que "per molts radicals a Catalunya, jo sóc una merda. D'això no tinc cap dubte". Amb aquestes lamentables afirmacions, Javier Sardá es posa al nivell de la seva germana, que com vàrem (VEURE AQUÍ) va perdre els papers afirmant que: ​"La Cataluña de Pujol fue una dictadura".
Fes-ho córrer
Destacades