Política

Ja li han xivat? Carlos Carrizosa anticipa la decisió del Supremo sobre la inhabilitació del President Torra

El líder de Ciudadanos demostra que la divisió de poders a Espanya no existeix

14 de setembre de 2020 (11:06 CET)

Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa

Juan Carlos Carrizosa serà el candidat de Ciudadanos a la presidència de la Generalitat. La militància havia apostat per la montapollos Lorena Roldán però un gir de guió d'última hora va fer que el portaveu encapçalés la llista. 

Carlos Carrizosa

El 'ciudadano' apunta maneres i està disposat a  disputar el premi de 'montapollos' a les seves dues sucessores. Divendres passat, en plena Diada, va emetre un missatge institucional i tal com vam EXPLICAR AQUI, va intentar transformar la Diada en una festa espanyola i per als espanyols, oblidant que els onzes de setembre es commemora i homenatja una derrota, precisament a mans de l'Imperi Borbònic, encara present avui. 

Ara, Carrizosa s'ha disfressat de jutge i ha demostrat que coneix la decisió del Tribunal Suprem en la causa que ha de decidir si s'inhabilita el President Quim Torra o no. "Serà inhabilitat, sense cap mena de dubte", ha explciat el representant taronja Huffington Post.

Les paraules són vergonyoses i demostren, una vegada més, la inexistència de la divisió de poders, signe de qualsevol estat democràtic occidental. El més greu, però, és que ja ni s'esforcen en dissimular. I encara pitjor: s'atribuixen el mèrit. Consideren que serà gràcies a ells: "Ens podrem penjar la medalla de que la vam aconseguir nosaltres perquè el vam portar davant dels tribunals".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies