Política

Irene Montero tracta Jéssica Albiach com un drap brut i la contradiu per l'ajornament de les eleccions

La ministra d'Igualtat creu que els indults als presos ajudarà a la resolució del conflicte a Catalunya

13 de gener de 2021 (17:11 CET)

Irene Montero
Irene Montero

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha defensat aquest dimecres la celebració de les eleccions catalanes el 14-F perquè al seu entendre la pandèmia no ha de servir com a "eina per afavorir uns o altres interessos electorals".

Segons Montero, malgrat que el Govern es plantegi un endarreriment això "no ha de passar" i la ciutadania catalana "exigirà" celebrar les eleccions a la data prevista "perquè tenen ganes de poder decidir qui volen que assumeixi el govern de la Generalitat en els pròxims mesos". [banner-DFP_1]

Jéssica Albiach

En una entrevista a Radicable, Montero ha insistit a defensar els indults als presos independentistes. "creiem que el fet que hi hagi polítics catalans a presó no ajuda a la resolució del conflicte polític i a Catalunya, i això és un amplíssim consens a Catalunya amb independència del partit que es voti".

En tot cas, segons Montero, les eleccions catalanes "han de donar peu a un govern que marqui un senda de progrés i reconeixement de les crisi territorials i de voluntat de dialogar per resoldre-les". "Jessica Albiach és la candidata que farà possible que es construeixin les majories institucionals i socials per afavorir el diàleg i trobar aquests consensos", ha dit.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades