Política

S'intensifica la campanya d'Inma Alcolea contra Albert Donaire: Insults i expressions tavernàries a dojo

L'excaporal dels Mossos d'Esquadra continua la seva guerra personal contra el candidat de Demòcrates a Girona

1 de desembre de 2020 (08:47 CET)

Inma Alcolea
Inma Alcolea

Inma Alcolea és la coneguda excaporal de la policia catalana que té, des de fa temps, una important croada personal contra Albert Donaire, activista fins ara al secretariat nacional de l'ANC i ara candidat de Demòcrates a la circumscripció de Girona. 

Alcolea, que ara es fa dir Kevin Europol a Twitter i que abans es feia dir Virus Donaire, l'ha denunciat en diverses ocasions tant per vies internes del cos de Mossos d'Esquadra, com pels canals externs de la Fiscalia i els Jutjats d'Instrucció de Girona. D'aquesta manera, Donaire té la ferma sospita que Alcolea té contactes molt propers dins la Fiscalia, amb el seu mateix tarannà i objectiu. Ja ho saben que alguns d'afinar en són uns experts.

Albert Donaire a l'Opina Youth

La 'moza', en quatre piulades, s'adreça a Donaire amb expressions tavernàries a més de demostrar la seva mala educació i un afany de menyspreu. El seu sobrenom més utilitzat és "muñeco", que l'empra quan no apel·la a la seva homosexualitat. D'aquesta manera, davant la falta d'arguments, opta per desqualificacions personals atenent a la seva orientació sexual. Malgrat que al segle XXI podria sorprendre fer esment de la condició sexual com a quelcom negatiu dins de certs sectors la homosexualitat és considerada una tara i un motiu per fer bromes. Encara no s'han espolsat la caspa dels acudits d'Arévalo.

"Analfabeto", utilitzat com insult i menyspreant a totes aquelles persones que no han pogut gaudir d'una escolarització i no saben escriure ni llegir, és una de les altres paraules utilizades per Alcolea. I encara no acaba aquí el reguitzell d'insults: faltava "lerdo" i "subnormal". Veurem quins són els següents.

Tota aquesta història interminable té origen en uns atacs que Alcolea suposadament va llençar cap al President Carles Puigdemont. Una vegada oberta la investigació, aquesta es va excusar que les paraules havien estat escrites per la seva mare, i així va acabar passant davant la justícia espanyola. És per això que Donaire sempre apel·la a la mare de l'excaporal i no perquè tingui res en contra d'aquesta persona, tal com victimitza Alcolea. Malgrat que les piulades d'Alcolea contra Donaire són constants, en els darrers dies s'han multiplicat en quantitat i "qualitat". Hi ha molts nervis a que Donaire es pugui convertir en diputat:

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies