Política

S'inicia aquesta campanya de suport a Oriol Mitjà a Twitter després del veto del Govern

Usuaris de xarxes socials donen tot el suport a l'epidemiòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol

30 de octubre de 2020 (09:02 CET)

Oriol Mitjà
Oriol Mitjà

El 'President' de la Generalitat, des de la inhabilitació del President Quim Torra, és Pere Aragonès. Concretament, diuen que els mitjans de comunicació li han dir "vicepresident en funcions de president". És ell qui encapçala la Generalitat fins que no es celebrin noves eleccions al Parlament de Catalunya, que tindran lloc el proper 14 de febrer. 

Fa pocs dies vam saber i us vam EXPLICAR AQUI que el Govern va vetar la seva presència en una reunió d'experts. Pere Aragonès, al FAQS dels dissabtes a la nit, tal com vam VEURE AQUÍ, va fugir d'estudi quan se li va preguntar sobre l'epidemiòleg. I el portaveu Sergi Sabrià, tal com vam VEURE AQUÍ, també va ser molt crític amb ell. 

Oriol Mitjà

El sentiment del poble de Catalunya és ben diferent. Oriol Mitjà és a la pandèmia del coronavirus el Major Josep Lluís Trapero durant la gestió dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Els catalans i catalanes estimen i valoren el metge. 

És per això que a xarxes socials s'ha iniciat una campanya a favor de Mitjà. Proposta l'Ester que si de veritat som al costat de Mitjà, hem de fer campanya a Twitter perquè el seu nom i aquest hashtag esdevingui tendència. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades