Política

Humiliació de Xavier Sala-i-Martin a Manuel Valls amb una sola piulada

L'economista posa a lloc l'exprimer ministre francès per les seves absències a l'Ajuntament de Barcelona

3 de setembre de 2020 (15:14 CET)

Manuel Valls
Manuel Valls

L'exprimer ministre francès Manuel Valls es va presentar a les anteriors eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona. El seu origen barceloní i català sumat el seu 'atur polític' va propiciar la seva entada a Ciudadanos, partit amb el que es va presentar als comicis. Poc temps després, però, va abandonar el partit per discrepàncies amb la direcció liderada aleshores per Albert Rivera i després per Inés Arrimadas. 

Aquesta fugida, tot i això, no ha comportat la seva sortida de l'Ajuntament. I és que igual que passa en un parlament autonòmic o estatal, encara que un regidor abandoni la militància d'un partit, segueix tenint dret a l'acta i no té cap obligació de renunciar-hi. 

Manuel Valls torna de Menorca i es fa una foto a Barcelona, a més d'un quilòmetre de casa la seva dona

Tot plegat fa que Valls sigui un dels 41 regidors de la capital catalana però que no comparegui als plens. El català afrancesat té millors coses a fer al costat  de la seva dona hereva dels laboratoris farmacèutics, Almirall, Susana Gallardo. 

És per això que l'economsita català Xavier Sala-i-Martin l'ha posat al seu lloc de manera espectacular. Es pregunta per què Valls -a qui qualifica de vividor- no compareix als plens municipals, però segueix cobrant dels impostos dels barcelonins. "Que marxi d'una vegada", esclata. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades