Política

La Fundación Nacional Francisco Franco ja prepara l'exili

Juan Chicharro visita el seu amic Federico Jiménez Losantos i li fa aquesta confessió

16 de setembre de 2020 (11:36 CET)

Juan Chicharro
Juan Chicharro

El president de la Fundación Francisco Franco Juan Chicharro en una entrevista a Es Radio ha explicat què pensen fer si finalment acaben il·legalitzats, tal com apunten totes les informacions. Ha avançat que ja preparen l'exili i que, en aquest cas, marxaran a un país "lliure" on puguin expressar les seves idees favorables a un dictador. 

"Iremos a los tribunales en defensa de lo que creemos que es nuestra libertad y lucharemos contra esta ley. Una vez salga en vigor, nuestra libertad no nos la quitarán y seguiremos defendiéndolo. Y si es preciso, nos vamos, incluso, a un país libre o sabe Dios dónde podremos acabar", ha expressat a la ràdio de Federico Jiménez Losantos. 

Doctor Cabeza

La Llei de Memòria Històrica prohibeix l'exaltació del franquisme i de règims preconstitucionals, de manera que aquestes associacions feixistes tenen els dies comptats excepte que decideixin l'exili tal com apunta Chicharro.

Es fa difícil pensar on podria anar la Fundació. A Europa, els països són democràtics i tindrien díficil la seva cabuda. A Alemanya, Itàlia, Polònia, Àustria, França, Noruega, Ucraïna o Rússia està prohibida l'exaltació del falangisme. A Grècia, Dinamarca o Suïssa, però, es podria arribar a discutir amb diferents limitacions. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades