Política

El Front Nacional de Catalunya s'extén arreu del país i activa aquesta campanya

El partit treballa per una Catalunya independent, pròspera, segura i on la llengua i la identitat catalanes siguin les hegemòniques

30 de juliol de 2020 (22:41 CET)

Front Nacional de Catalunya
Front Nacional de Catalunya

Més d’una vintena de viles catalanes estan en aquests moments en procés de formar agrupacions locals del Front Nacional de Catalunya amb la finalitat de poder presentar una llista a les properes eleccions municipals.

Les viles responen a diverses característiques pel que fa al nombre d’habitants, la situació geogràfica i la renda per càpita. Cal afegir, així mateix, que tres d’aquests municipis són capitals de comarca. A mesura que aquestes agrupacions locals estiguin fermament organitzades i tinguin la capacitat de crear una llista electoral, el Front Nacional les anirà anunciant públicament.

Nacor Valenzuela

Perquè aquesta iniciativa, sorgida de manera espontània a través de tot de militants i persones que se senten atretes pel projecte del FNC, s’estengui per totes les terres catalanes, el FNC llença una campanya adreçada a tots els seus militants i simpatitzants per tal que ells mateixos es facin ressò de la notícia i animin els seus convilatans a treballar per a aconseguir la llibertat de la Nació Catalana des dels municipis.

Aconseguir la independència unilateral en clau nacionalista; fer del català i l’occità les soles llengües oficials; fer que les classes populars i mitjanes del país no perdin més poder adquisitiu; lluitar contra la inseguretat i el vandalisme que s’ha ensenyorit dels nostres carrers…Aquests seran els missatges troncals de la campanya del Front Nacional de Catalunya: «Recuperem Catalunya».

Més informació AQUÍ

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies