Política

El Front Nacional de Catalunya carrega durament contra els discursos lliristes favorables a la immigració sense control

El partit nacionalista fa arribar una sèrie de propostes

22 de gener de 2021 (15:45 CET)

Immigració
Immigració

El desgavell que hi ha al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no permet saber encara la data de les eleccions. Després de la darrera resolució del TSJC es mantenen el 14 de febrer però això podria canviar. Sigui com sigui si no hi ha més sorpreses es faran durant el primer trimestre de l'any i és evident que temes com la immigració, malgrat els partits lliristes ho vulguin amagar, hauran d'estar sobre la taula. El Front Nacional de Catalunya ha fet d'aquest assumpte un dels seus eixos programàtics i fa arribar aquest comunicat:

El discurs hipòcrita mal anomenat “bonista” que domina els mitjans ara com ara ens vol fer creure que nosaltres, els catalans, tenim un valor moral superior i que hem d’obrir les portes a tothom que vingui a casa nostra sense saber realment si fuig d’una guerra, d’una situació de misèria real o ve amb alguna altra intenció.[banner-DFP_1]

Al FNC tindrem en compte que Catalunya, durant les darreres dècades, ha patit un canvi demogràfic foramidat que, sumat al que ja va patir als anys 60 del s. XX, ha fet trontollar la nostra identitat nacional. Per tant, actuarem en conseqüència per aturar i revertir la substitució demogràfica del poble català.

Front Nacional de Catalunya

Cal regular la immigració i combatre la que és il·legal (vegeu notícia). És la millor política contra els partits que han fet de la política de portes obertes un mitjà per comprar vots amb ajudes públiques o per tenir mà d’obra barata.

Ho podeu consultar al nostre Decàleg essencial: elfront.cat/decaleg/

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades