Política

La frase més delirant del periodista ultra Érik Encinas

El periodista ultra va explicar els motius pels quals no va assistir al cara a cara amb Albert Donaire

29 de juliol de 2020 (11:09 CET)

Erik Encinas
Erik Encinas

Erik Encinas és el periodista ultra que no va voler participar en un cara a cara amb el Mosso d'Esquadra independentista Albert Donaire. Ambdós estaven convidats Teve.cat per participar en un debat però l'ultra va declinar la seva participació amb uns arguments lamentables. Considera Encinas que no cal la seva intervenció al programa perquè han quedat "perfectament provades"  les acusacions. Afegeix que la informació és totalment "certa" i que amb les piulades està "demostrat". 

Albert Donaire sí que es va presentar al programa. El representant de Mossos per la República va estar esperant fins l'últim moment si apareixia Encinas, confiat que al final arribaria a la cita, però no s'hi va presentar. Els usuaris de xarxes socials es van bolcar amb Donaire i van criticar l'actitud d'Encinas, de donar la cara i amagar el cap sota l'ala. 

 

 

Donaire va respondre a la publicació d'Encinas amb una piulada que es va fer viral. Sense paraules, va publicar un GIF en el que es veia una canonada expulsant porqueria. Volia simbolitzar que Encinas s'havia cagat a sobre, havia tingut por i per això no havia participat al programa. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades