Política

Franco Rabell participa a un acte espanyolista i Albano Dante el destrossa a Twitter

També hi participen altres espanyolistes como Alejandro Fernández, Carlos Carrizosa i Eva Granados

16 de setembre de 2020 (10:18 CET)

Albano Dante Fachin
Albano Dante Fachin

Lluís Franco Rabell va ser el president del grup parlamentari Catalunya Sí Que Es Pot, un invent que no va funcionar i que ningú va acabar d'entendre. Rabell es definia com una persona d'esquerres i molt vinculat al món del sindicalisme, igual que el seu portaveu Joan Coscubiela, però la realitat del dia a dia era ben diferent. 

La seva complicitat amb la dreta i amb l'unionsime a l'hora de frenar el procés d'independència va fer que persones com Albano-Dante Fachin o Àngels Martínez Castells s'allunyessin de la formació. 

Franco Rabell diu això i a VOX s'emocionen amb les seves paraules

Ara, queda clar quin és el tarannà de cadascú. Franco continua fent reunions i debats acompanyats de la dreta. Hi participen també Carlos Carrizosa, Eva Granados, Alejandro Fernández i José Domingo, president de Impulso Ciudadano. 

La tertúlia virtual l'organitza, precisament, Impulso Ciudadano, que ha aconseguit organitzar un debat amb els quatre partits que es van oposar a les votacions dels plens del 6 i el 7 de setembre de 2017, que van aprovar les Lleis de Desconnexió. 

El clatellot que Dante Fachin li ha clavat ha estat espectacular i s'ha fet viral. Li recorda que qui ha canviat no és ell sinó Franco, Coscubiela i companyia. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades