Política

França aprova aquest pla de rescat de l'economia i humilia l'Estado español... que s'ho mira com si no passés res

Jean Castex decideix injectar 100.000 milions d'euros a l'economia francesa per pal·liar els efectes del coronavirus

7 de setembre de 2020 (10:53 CET)

Jean Castex
Jean Castex

La crisi econòmica provocada per la crisi sanitària del Coronavirus ha afectat amb molta força Espanya i, de retruc, Catalunya. El Gobierno d'Espanya liderat per Pedro Sánchez i Pablo Iglesias no han estat a l'altura de les circumstàncies i no han pres les mesures necessàries per fer afrontar les nefastes conseqüències. 

L'executiu espanyol no ha perdonat impostos ni quotes a la Seguretat Social i els autònoms i petits empresaris s'han vist escanyats fins a abaixar la persiana en els pitjors dels casos. La solució ha estat impulsar el sistema de la "Renda Mínima Vital" amb la qual, a fons perdut, es donen diners a la butxaca dels més "desfavorits"

Carles Puigdemont

L'Estat francès, amb Jean Castex al capdavant, ha donat tot una lliço al Gobierno d'Espanya i ha decidit injectar 100.000 milions d'euros a l'economia francesa, amb l'objectiu que les empreses gal·les i, per tant, els seus treballadors, no pateixin -o no pateixin tant- les conseqüències de la Covid-19.

Consideren els experts francesos que gràcies a aquesta injecció, es tornarà al nivell de riquesa anterior a la crisi l'any 2022. En canvi, a Espanya les vacances són més llargues i Pedro Sánche i Pablo Casado tot just han arribat a un principi d'acord per crear una Agència per a la Recuperació Econòmica, que també fixarà un número. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades