Política

Fracàs del Preparao Felipe VI i Lluís Llach aprofita per burxar

El cantautor humilia la Casa Reial pel seu error en l'estratègia

15 de octubre de 2020 (16:13 CET)

Lluis Llach
Lluis Llach

El Borbó Felipe VI, en un acte de provocació habitual, va decidir desplaçar-se fins a Barcelona. Com era d'esperar, l'independentisme va organitzar concentracions de rebuig i es van produir aldarulls amb els Mossos de Miquel Samper. 

Es van cremar imatges del monarca i les flames van aparèixer a Euronews o el Deutsche Welle, així com a l'agència de notícies nord-americana Associated Press. Una difusió perfecte perquè tot el món entengui que els catalans no tenim rei i que el rei espanyol no és benvingut a Barcelona ni a cap lloc de Catalunya.

Lluis Llach

El cantautor i exdiputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Lluis Llach, ha valorat aquesta situació amb una piulada publicada al seu perfil de Twitter. "Són més burros que fets d'encàrrec", ha etzibat en referència als responsables de l'organització de la visita. 

La idea de la visita era donar la imatge de "màxima normalitat" i potenciar la idea del Gobierno del Diálogo i la voluntat de refer ponts. Però la conseqüència va ser molt diferent: els catalans van fer valer la frase "ni oblit ni perdó" i van demostrar que ni obliden ni perdonen. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades