Política

Fracàs absolut: Aquesta és la dada d'audiència de l'entrevista d'Iceta a TV3

El líder del PSOE a Catalunya supera llegurament Carrizosa

10 de agost de 2020 (16:38 CET)

Miquel Iceta
Miquel Iceta

TV3 ha iniciat una ronda d'entrevistes amb líders polítics catalans. Primer va ser el torn d'Oriol Junqueras i Carles Puigdemont. El primer acabava de sortir de presó en tercer grau - ara revocat - i el segon ha publicat un llibre amb gran èxit.

Les dues entrevistes van superar amb escreix l'audiència habitual de TV3 i es van situar per sobre del 20 % de share. Ciudadanos també va demanar protagonisme argumentant que són la llista més votada i el principal partit de l'oposició. Vicent Sanchis va entrevistar Carlos Carrizosa malgrat que se suposa que la líder és la Lore, totalment desapareguda darrerament.

Miquel Iceta

L'entrevista de Carrizosa no tenia cap mena d'interès informatiu i només la van veure un 4'5 % de persones que a Catalunya estaven veient la televisió a aquella hora. Malgrat tot és lògic que s'entrevisti el principal partit de l'oposició.

Ara bé, Miquel Iceta representa el quart partit del Parlament amb menys del 15 % dels vots. Molta gent va criticar TV3 per donar-li veu sense estar justificat per pluralitat política ni per interès informatiu.

I les dades donen la raó a tota aquesta gent. 6'5 % de share i 123.000 espectadors. Un fracàs absolut per algú que ja es veu com a President de la Generalitat amb el Tripartit 3.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades