Política

Les fotos de la vergonya: El nòvio d'Ayuso passa olímpicament de les recomanacions de la presidenta de la ComunidaZ de MadriZ

Jairo Alonso surt a fer surt i es juga un possible divorci

11 de gener de 2021 (10:21 CET)

Jairo Alonso
Jairo Alonso

Els polítics haurien de donar exemple. La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, del Partido Popular, ha tingut un cap de setmana complicat a la capital d'Espanya i els mitjans espanyolistes l'han ensabonat de valent 'reconeixent' que havia fet molt bona feina. 

Isabel Diaz Ayuso

Qui segur que no ha complert amb les recomanacions ha estat el seu marit, Jairo Alonso, que no és conscient que sent una persona pública també ha de donar exemple. Alonso treia el vestuari adequat i la taula per fer snowborad i sortia a fer 'esport' pels carrers de Madrid. 

I això que Ayuso no parava de demanar a xarxes socials la col·laboració ciutadana per ajudar a treure la neu. També demanava responsabilitat a aquells que sortien a passejar o amb esquís, per evitar caigudes i més accidents.

Els usuaris de Twitter van criticar amb força l'actuació de Jairo Alonso. Com sempre, el resum és el mateix. Sensació de superioritat moral i creure que la Llei s'aplica a tothom menys a ells. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades