Política

FOTO: El tortell de Reis que no agradarà al Preparao Felipe VI

Molts catalans ens expliquen què fan amb el seu tortell i amb la figura del rei

7 de gener de 2021 (13:07 CET)

El Preparao Felipe VI
El Preparao Felipe VI

El Dia de Nadal els catalans mengem  una bona escudella i el Dia de Sant Esteve uns canelons fets amb aquelles restes de menjar que ens van sobrar del dia abans. El Dia de 6 de gener s'ha de menjar el Tortell de Reis, així ho diu la tradició i així ho fan totes les famílies. 

Tot i que els més menuts ja s'han aixecat de taula per jugar amb les joguines que prèviament han obert, els més grans seguim entaulats i comencem a tallar el tortell. El qui li toca el 'rei' s'ha de posar una corona al cap i el qui li toca la fava, ha de pagar el postre.

El Preparao Felipe VI i Letizia Ortiz

En Vicenç ens ha volgut compartir una nova modalitat de tortell i una altra tradició. Té 'rei' com tots els altres, però ell proposa una pràctica ben diferent a la de posar-se la corona al cap. Ell decideix tallar la figureta. 

Una pràctica que, sens dubte, no agradarà a la monarquia i al Preparao, que malgrat tots els escàndols reials i la porqueria que hi ha sota les catifes de casa seva, no fa un pas al costat i seguirà al capdavant de la monarquia. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies