Política

FOTO Modifiquen la darrera campanya barroera del PSOE a Catalunya: La realitat no és la que volen vendre Illa, Marín i companyia

Twitter explica quina és la verdadera cara del ministro de Sanidad i de la resta de vividors del PSC

21 de gener de 2021 (12:13 CET)

Salvador Illa
Salvador Illa

La figura del ministro de Sanidad Salvador Illa com a candidat del PSC a la presidència de la Generalitat agrada a molts catalans que decidiran votar-lo. O almenys això diuen les enquestes. Tot i que Illa no és una cara nova a la política catalana, el pas del ministro de Sanidad del Gobierno d'Espanya cap a Catalunya ha estat venut com un cop d'efecte. 

Illa, però, igual que l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat Núria Marin, representa el socialisme històric. Illa i Marin igual que tants altres noms -no acabaríem mai- representen aquelles persones que viuen de la política i gràcies a la política. [banner-DFP_1]

Salvador Illa

Aquesta estratègia socialista de posar una cara nova (que no ho és) ha estat interpretada pels usuaris de xarxes socials, com l'Andreu Pujol, que ha comparat la tornada d'Illa a la política catalana amb l'arribada de Joe Biden a la presidència dels Estats Units. 

Però ni Illa és Biden ni Marín és Kamala Harris. Una imatge suposa l'expectativa, mentre que l'altra suposa la realitat. Veurem, doncs, què passa a les properes eleccions. Si Illa obté tants suports com diuen i què fa ERC al debat d'investidura. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades