Política

FOTO: Es fa viral un mem de Rufián protagonitzant la pancarta de Laporta a Madrid

El portaveu d'ERC, igual que el Campechano, nou protagonista de les eleccions de Can Barça

16 de desembre de 2020 (11:39 CET)

Gabriel Rufian
Gabriel Rufian

La pancarta d'enormes dimensions en què apareix el candidat a la presidència del FC Barcelona, Joan Laporta,  molt a prop del Santiago Bernabéu ha aixecat molta polseguera i se n'està parlant molt. No només per la pancarta real sinó pels mems que s'estan fent, fet que demostra l'estratègia encertada del 'President'. 

Tal com hem EXPLICAT AQUÍ, el Borbó emèrit ha estat un dels primers protagonistes en aparèixer a la pancarta de Laporta. És sabut que el Campechano vol tornar dels Emirats Àrabs Units, ja que enyora el bon pernil i el bon marisc. 

Joan Laporta

Un altre que ha està sent protagonista és el portaveu d'ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián, aquell que va prometre que només estaria divuit mesos en política espanyola, a comptar des de la seva arribada al parlament espanyol.

És per això que el lema continua sent el mateix: "Ganas de volver a veros". Però qui ha editat la pancarta hi afegeix alguns detalls molt importants: "valientes patriotas" i el símbol de la rosa del PSOE amb el lema "botiflers del PSOE". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades