Política

FOTO: La curiosa semblança entre Halldor Mar de Katalonski amb un dels personatges més esperpèntics de l'assalt al capitoli

La imatge s'ha fet viral a Twitter

7 de gener de 2021 (12:46 CET)

Halldor Mar
Halldor Mar

Sempre s'ha dit que tothom té un doble. Més a prop o més lluny, a més quilòmetres o a menys, però tothom té un 'clon' amb molta semblança física. El cantant i presentador de Katalonski, Halldor Mar, no és una excepció. 

L'islandès que viu a Catalunya i estima el nostre país ha estat 'vist' al capitoli dels Estats Units, amb el faristol en braços. L'usuari de Twitter Pau Basart ho ha detectat i ens ho explica a través del seu perfil de Twitter.[banner-DFP_1]

Seguidors de Donald Trump

"Aquesta sí que és bona. En Halldor Mar de Katalonski ja està a l'aeroport de Barcelona amb el faristol dels Estats Units". I és que la semblança física és real i seria difícil dir qui és qui si no fos pel cartell promocional de Katalonski. 

L'assalt al Capitoli ha estat interpretat com un intent de cop d'estat i com un avís del què pot passar a l'Estado español. El creixement de Vox així com la nostàlgia dels membres de l'Ejército amb els temps més foscos del segle XX fan témer el pitjor. 

 

 

Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies