Política

FOTO: Ayuso i la nòvia de Froilán a una terrassa mentre el coronavirus s'escampa per Madrid sense aturador

L'hereva dels embotits El Pozo, Mar Torres, es fotografia amb la presidenta de la Comunidad de Madrid

29 de setembre de 2020 (17:03 CET)

Isabel Diaz Ayuso
Isabel Diaz Ayuso

Les dades de contagis i decessos per coronavirus a la Comunidad de Madrid són molt preocupants i la presidenta regional, del Partido Popular, Isabel Díaz Ayuso no fa res per impedir-ho, tot el contrari. Des de molts sectors d'Espanya i, fins i tot, de la capital d'Espanya, s'ha demanat al Gobierno una actuació urgent, fins al punt d'aplicar l'article 155 i agafar el timó. 

Ayuso considera que no es pot tractar de la mateixa manera altres comunitats autònomes que Madrid. La presidenta autonòmica argumenta que Madrid és el "motor econòmic" del país, de manera aturant Madrid seria pitjor el remei que la malaltia. 

Ayuso

El problema és que ni ella ni els Cayetanos madrilenys fan res per contenir aquest virus. Tenen plens llibertats de moviment i no els fa cap por relacionar-se amb grups molt nombrosos que no són del seu entorn més proper. Per exemple, hem vist Ayuso de festa, fent petonets a càmera i el signe de la victòria amb els dits. 

La nòvia (o exnòvia, perquè van i venen) de Froilán Marichalar Borbón, Mar Torres, és l'herevea de l'imperi d'embotits El Pozo. I a més de menjar xoriç també li agrada sortir de festa al costat de la presidenta, com queda demostrat a l'Instagram que va penjar la noia. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades