Política

FOTO: Apareix la taula de diàleg al mig de Barcelona

Usuaris de Twitter coincideixen a pensar que és una pèrdua de temps i no serveix per res

10 de setembre de 2020 (10:49 CET)

Taula de Dialeg
Taula de Dialeg

Amb l'inici del nou curs polític aquest setembre, PSOE, Podemos i ERC tornen a parlar de la necessitat de convocar una nova Taula de Diàleg. L'ordre del dia, però, el marcarà només una de les parts i els temes del debat no seran oberts. 

Els partits que representen el Gobierno d'España es neguen a parlar del dret a l'autodeterminació ni tampoc d'amnistia cap als presos polítics. Tot i això, els representants d'ERC no tenen cap inconvenient en fer un cafè i parlar una estona de la monarquia espanyola.

Un dia abans de la Diada Nacional de l'11 de setembre, al centre de Barcelona, al mig de les estranyes obres de l'alcaldessa Ada Colau, hi ha aparegut una Taula perquè els partits interessats hi facin la Taula de Diàleg. 

 

 

Hi participaran PSOE, Podemos, ERC i alguns membres del Partit Democràta. No així els dirigents de Junts per Catalunya, a priori. És per això que l'usuari autor de la fotografia demana al President Quim Torra que no assisteixi a aquesta falsa Taula de Diàleg. És una pèrdua de temps i no s'aconseguirà la independència. 

Fes-ho córrer
Destacades