Política

El fil de Twitter de Xavier Sala-i-Martin on destrossa el posco Joan Carles Gallego i la falsa defensa que fan els comuns del petit comerç

El prestigiós economista català destrossa els arguments fracassats del 'colauero' Gallego

30 de novembre de 2020 (16:59 CET)

Xavier Sala i Martin
Xavier Sala i Martin

L'economista català Xavier Sala-i-Martin va estar molt atent al debat que van mantenir els dos convidats del Preguntes Freqüents de dissabte a la nit: el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell i el sindicalista i probable número dos dels Comuns a les properes eleccions al Parlament, Joan Carles Gallego. 

Sala-i-Martin ha destacat el futur que ens espera a Catalunya si fos per les polítiques 'paleomarxistes' que proposta el sindicalista. En aquest sentit, ha destacat les seves incoherències i li ha recordat que si tant els preocupa -a ell i a Colau- el petit comerciant, que no els posin traves amb els blocs de formigó i amb les limitacions de les terrasses. 

Xavier Sala-i-Martin

El també professor de la Universitat de Columbia els convida a ajudar a les empreses i al petit comerç, una ajuda que no ha de ser posant traves constants, sinó amb ajudes econòmiques reals, reduint, per exemple taxes municipals.

Sala-i-Martin també els demana oblidar els mantres de l'esquerra del segle XX i aterrar al segle XXI. Criticant grans multinacionals com Amazon també es perjudica el petit comerç ja que aquest utilitza aquesta plataforma per vendre els seus productes. 

 

 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies