Política

El fil de Twitter de Joan Canadell sobre la Llei de Cambres que ERC bloqueja

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona parla clar sobre la manera de fer d'ERC

26 de novembre de 2020 (08:44 CET)

Joan Canadell
Joan Canadell

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona Joan Canadell ha publicat un extens fil de Twitter en el que explica fil per randa, amb fins a quaranta punts, quina ha estat la seva tasca al capdavant d'aquesta institució tan important per a Catalunya i per al seu teixit empresarial. 

Joan Canadell
[banner-DFP_1]

Explica que l'ERC de Pere Aragonès, aquest partit tan amic del Gobierno del Diálogo que va votar a favor de l'aplicació de l'article 155 a Catalunya, no ha permès l'aprovació de la Llei de Cambres durant aquesta legislatura.

Són 18 mesos de molta feina. És un any i mig de posar el país i les seves empreses per davant d'interessos personals. Canadell, que sempre ha estat criticat pels sectors espanyolistes, està impulsant un pla estratègic fins a 2030, per tal de dinamitzar l'economia catalana. 

També posa sobre la taula la manca d'inversions en infraestructures que pateix Catalunya. Un dèficit fiscal del qual no ens hauríem de preocupar si tinguéssim l'estat propi, amb la clau de la caixa i la capacitat de decidir. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies