Política

Fermí Fernàndez ensorra Ada Colau per la seva fal·lera amb el castellà

L'actor del Polònia també reacciona a l'atac d'Ada Colau al català

24 de novembre de 2020 (11:13 CET)

Fermi Fernandez a TV3
Fermi Fernandez a TV3

L'actor i humorista català Fermí Fernández s'ha sumat a les crítiques a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La 'comuna' utilitza sovint la llengua castellana amb l'objectiu d'arribar a més gent i, d'aquesta manera, captar vots de barcelonins castellanoparlants, fins ara, votants de Ciudadanos o del PSC.

Colau no té cap problema en fer aquest argument i poc li importa que el català estigui en hores baixes i en perill d'extinció. La nostra llengua, a la capital catalana, segons un estudi, només és parlada per 1 de cada 5 joves d'edats compreses entre els 15 i els 29 anys, tal com vam VEURE AQUÍ. [banner-DFP_1]

Ada Colau

Molts han estat les figures del món del periodisme i de la cultura que han criticat aquesta decisió. La periodista i escriptora Pilar Rahola, tal com vam VEURE AQUÍ s'hi va adreçar. També ho ha fet Màrius Serra i Fermí Fernández. 

Un dels personatges de Polonia, de TV3, ha criticat, amb humor, la decisió de l'alcaldessa de Barcelona i ho ha considerat "meravellós". Aquells polítics de l'esquerres, que diuen defensar la llengua i la cultura, a l'hora de la veritat, no ho fan. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades