Política

Un exmilitar espanyol explica quin seria el nombre real de fills del Campechano

Amadeo Martínez Inglés parla clar i ensorra el Campechano després d'explicar les conseqüències de les seves aventures sexuals

24 de agost de 2020 (16:10 CET)

Amadeo Martínez Ingles.jpeg
Amadeo Martínez Ingles.jpeg

El cronista reial Jaime Peñafiel és una persona molt propera al Campechano i sap molta informació sobre els seus draps bruts i les seves intimitats. Però calla per un cert respecte i per una amistat que, tot i anar a menys, perdura. 

Corinna Larsen

Qui també coneix molta porqueria és l'exmilitar Amadeo Martínez Inglés. Aquest excoronel i historiador ha decidit escriure un llibre i no s'arronsa. "Juan Carlos I. El rey de las cinco mil amantes". Fins i tot afegeix que va tenir una companyia femenina diferent a la Reina Sofia durant el seu viatge de noces o que està obsessionat amb el sexe. 

És per això que, segons Martínez Inglés, el rei emèrit hauria tingut centenars (potser milers) d'amants i compta que tindria al voltant de vint fills voltant pel món i no reconeguts. Segurament, un d'ells, Albert Solà, de la Bisbal. 

 

 

Els bons fragments del llibre no s'acaben: siempre ha sido un bocazas, un macho alfa de medio pelo. Trasladaba sus aventuras sexuales con todo detalle al piloto del helicóptero real, al ayudante de su cuarto militar o al director del hotel para aplacar su adicción patológica. Considera l'escriptor que tothom coneixia els adulteris i les seves aventures sexuals. Tothom menys Sofia. O potser sí, però mirava cap a un altre costat. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades