Política

Un ex conseller d'ERC defensa l'estratègia espanyolista d'Aragonès i Junqueras i acaba humiliat per Toni Castellà

Josep Huguet abraça l'actual discurs d'ERC i s'encara amb Toni Castellà

3 de desembre de 2020 (12:33 CET)

Toni Castellà
Toni Castellà

Toni Castellà encapçalarà la llista de Demòcrates a les properes eleccions al Parlament, el 14 de febrer. A Girona, l'acompanyarà l'activista i exmembre del secretariat nacional de l'ANC, Albert Donaire i el partit està disposat a plantar cara a l'actual estancament provocat per polítiques processistes. 

Castellà ha estat molt crític amb l'aprovació dels pressupostos generals de l'Estado español per part dels diputats republicans a Madrid. Segons Castellà, el 'sí' és un greu retrocés fins al punt de situar-nos abans que el pacte del Majèstic, en què l'antiga Convergència de Pujol, Prenafeta, Alavedra i companyia practicaven la política del peix al cove. 

Albert Donaire a l'Opina Youth

Ha estat un exdiputat d'ERC, Josep Huguet, qui s'ha encarat amb Toni Castellà per ser tan clar i per dir la veritat. Huguet, que està d'acord amb aquestes esipines com Oriol Junqueras i Pere Aragonès, ha atacat el candidat de Demòcrates llençant pilotes fora i no amb arguments, insinuant que Castellà és responsable d'algunes portes giratòries. 

El mastegot de Castellà és històric. "No sé que carai esteu fent ara", ha esclatat, després de recordar-li que ell mateix li havia agraït la manera de fer, la lluita constant per evitar aquells privilegis. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies