Política

Espectacular repassada de Diario 16 al Preparao per l'escàndol dels Borbons amb una nena que va fer una pregunta incòmoda

El diari de Bea Talegón repassa el vergonyós adoctrinament al que és sotmesa Leonor de Borbón

1 de setembre de 2020 (12:20 CET)

Letizia i Leonor
Letizia i Leonor

Els Borbons han gaudit primer d'unes vacances públiques i notòries a Mallorca on s'han fet fotos amb els seus seguidors i on han exhibit el seu costat més proper. Uns esforços que els cansen molt i que consideren que és "feina", motiu pel qual després necessiten gaudir d'unes vacances privades, tal com us hem EXPLICAT AQUI, lloc que no s'ha filtrat. 

Qui sap si les nenes també hi van anar o es van quedar a casa. Costa de creure tenint en compte el caràcter controlador de la mare i el seu perfil autoritari. En aquest sentit, el Diario 16 recorda l'episodi que es va viure aquest agost i en què, tal com vam VEURE AQUI una nena va preguntar a Leonor "qué quieres ser de mayor". Evidentment, la mare no li va deixar contestar la pregunta. 

Aquest mitjà de comunicació ha publicat un article demolidor en què qüestiona les directrius de Letizia i la nul·la capacitat de la nena de decidir si contestava o declinava aquella pregunta. ¿Qué clase de adoctrinamiento le han aplicado sus padres a Leonor para que, con catorce años, asuma que no puede “querer ser” por culpa de que “tiene que ser”, y que, además, ella ni siquiera sea capaz de ser un poco rebelde, y espontánea, aunque solo fuera por un error de código en la respuesta, cuando otra niña como ella le pregunta sobre su futuro y su madre le tapa la boca en público y, al mismo tiempo, corrige la pregunta de la otra. 

Leonor de Borbón

El diari dibuixa Felipe VI i Letizia com dues persones que s'esforcen en rentar el cervell a les seves filles, especialment a la Borboneta. Destaca l'autor de l'escrit que els Reis intenten inculcar a la seva filla que les lleis espanyols l'obliguen "a lo que tiene que ser", a més d'interioritzar-li un odi cap a la mateixa societat que paga els impostos perquè ella pugui viure. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades