Política

L'espanyolada hiperventila per aquesta piulada de Josep Costa alertant de qui són els jutges que demà decidiran sobre el President Torra

Tot plegat demostra la 'qualitat' de la justícia espanyola i de les institucions de l'Estado español

16 de setembre de 2020 (12:43 CET)

Josep Costa
Josep Costa

El vicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa ha publicat una piulada molt clara i entenedora en la qual explica quina serà la decisió judicial sobre la inhabilitació del President Quim Torra. Segons el dirigent independentista, el Tribunal Supremo confirmarà la inhabilitació sentenciada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

Josep Costa

El sentit de la decisió no pot ser més evident. Els jutges als qui els pertoca prendre aquesta decisió són Andrés Martínez Arrieta, Juan Ramón Berdugo Gómez de la Torre i Antonio del Moral García, tres dels set magistrats que van condemnar els presos polítics al costat de Manuel Marchena. 

L'espanyolada ha criticat aquesta piulada i ha considerat que Costa assenyalava aquests magistrats. L'objectiu és criminalitzar el diputat independentista quan l'únic que està fent és demostrar, amb noms i cognoms, la relació personal dels jutges amb allò que s'està estudiant, ja que la inhabilitació de Torra respon a la no retirada d'una pancarta que defensava uns presos polítics que precisament ells mateixos van condemnar. 

 

 

El conflicte d'interessos és clar i evident i qui són els encarregats de resoldre el recurs són jutge i part en aquest procediment. Aquesta és la peculiar justícia espanyola, plena de garanties i sense cap arbitrarietat. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies